Din grădina, direct la tine acasă!
Gradina Natur Rosii ROSII ROMANIA CAL.I 0 stars, based on 0 reviews 0 5
6.85Lei

Acasă / Magazin / LEGUME

Rosii

0 Opinii
Lei 6,85Lei cu TVA 9% TVA
Rosii
Rosii
Rosii
Rosii
Rosii

Acasă / Magazin / LEGUME

Rosii

Lei 6,85Lei cu TVA 9% TVA
Număr Produs: 784121
ROSII ROMANIA CAL.I
Cantitatea maximă depășită
Cantitatea minimă pentru comandă 0 este solicitată
Cantitatea maximă pentru comandă 0 este permisă
6.850
500 Rămase în stoc
Categorii: LEGUME
Distribuitor: Gradina Natur
Facebook
Email
  • Descriere
  • Opinia clienților (0)

O porţie de roşie coaptă și proaspătă de aproximativ 150 de grame constituie o excelentă sursă de vitaminele A, C, K, acid folic și potasiu. Aceste legume conţin în mod natural cantităţi reduse de sodiu, grăsimi saturate, colesterol sau calorii, de aceea sunt recomandate în dietele sănătoase, contribuind la reglarea greutăţii corporale şi reducerea nivelului lipidelor în sânge.

Menţinerea sănătăţii pielii. Roşiile ajută pielea să îşi menţină aspectul estetic. Beta carotenul din aceste legume, regăsit şi în alte legume precum morcovii sau cartofii dulci, au o acţiune protectoare asupra pielii, în faţa acţiunii nocive a radiaţiilor UV. De asemenea, licopenul conţinut de roşii încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii şi reduce riscul apariţiei cancerului cutanat.

Întărirea oaselor. Vitamina K şi Calciul, doi nutrienţi furnizaţi de roşii, sunt excelenţi factori de fortificare şi regenerare a ţesutului osos. Licopenul din roşii s-a dovedit util în îmbunătăţirea masei osoase, aceasta fiind o cale excelentă de prevenire a osteoporozei.

Reducerea riscului de cancer. Tot antioxidantul important din roşii, licopenul, a fost asociat în cadrul mai multor studii de specialitate cu un risc redus de debut al cancerului de prostată, cancerului cervical, cancerului oral, cancerului faringian şi esofagian, cancerului de stomac, de colon, rectal, de prostată şi ovarian. Antioxidanţii din roşii, în special vitaminele A şi C, combat daunele produse de radicalii liberi asupra celulelor sănătoase ale organismului.

Reglarea nivelului glicemiei în sânge. Roşiile sunt o sursă bogată de crom, mineral care reglează nivelul glicemiei în sânge şi inhiba poftă de alimente dulci.

Îmbunătăţirea vederii. Vitamina A din roşii poate să îmbunătăţească acurateţea vederii şi să prevină afecţiunile văzului. Un demers ştiinţific de specialitate a demonstrat că un consum regulat de roşii reduce riscul apariţiei degenerării maculare, o afecţiune gravă şi ireversibilă a ochilor.

Menţinerea sănătăţii părului. Întrucât furnizează cantităţi semnificative de vitamina A, roşiile sunt responsabile şi pentru menţinerea sănătăţii părului, ajutând podoabă capilară să rămână rezistentă şi strălucitoare.

Prevenirea afecţiunilor renale şi biliare. Medicii au descoperit o legătură directă între consumul de roşii şi susceptibilitatea redusă de a dezvoltă pietre la rinichi şi calculi biliari, în special dacă roşiile sunt consumate fără seminţe.
Reducerea intensităţii durerilor cronice. Persoanele care suferă de dureri cronice recurente produse de boli precum artrită, îşi pot găsi alinarea consumând roşii în fiecare zi. Bioflavonoizii şi carotenoidele din aceste fructe sunt agenţi anti-inflamatori eficienţi, acţionând că analgezice naturale.

Pierderea excesului de kilograme. Întrucât conţin o cantitate mare de fibre şi apă, roşiile ajută şi la pierderea excesului ponderal, cu atât mai mult cu cât sunt sărace în grăsimi saturate şi calorii. Astfel, ele induc rapid senzaţia de saţietate şi îmbunătăţesc digestia, contribuind la detoxifierea organismului prin lichidele pe care le furnizează. În plus, roşiile stimulează producţia hormonului numit leptina, responsabil cu controlul apetitului, reglarea metabolismului şi reducerea greutăţii corporale excedentare.

Nu existăîncă opinii, înregistreaz-o pe a ta în căsuță.
Te rog înregistrează-te sau creează-ti un cont pentru a putea trimite o opinie pentru acest produs.